Om os

Omvejen til succes


I ComTech Invest har vi gjort op med den traditionelle venture kapital model for start-ups. Mange års erfaring har vist os, at kapital-indsprøjtning i virksomhedens tidligste fase alt for ofte ender med at have samme kedelige effekt som u-landsbistand: At man aldrig helt lærer at klare sig selv.

 

I den mest kritiske fase, hvor grundlaget for forretningsmodellen, kvaliteten af kerneydelserne og de første kunderelationer etableres, kan dette blive katastrofalt. Er grundlaget ikke stærkt, bliver fremtiden sjældent spændende. 

 

Derfor tror vi mere på en ”omvej” end på en ”genvej” til succes. Og i vores optik er den omvej der kræves for først at finde de rette personer, den bedste investering for ethvert start-up. Personer der ikke ser sig selv som ”lønmodtagere”. Som har noget at kæmpe med når der er noget af kæmpe for.

Den vigtigste ressource i et start-up er passionen, energien og motivationen hos grundlæggerne og medejerne i opstartsfasen.

Historien


ComTech Invest blev etableret i 1999 som Pre-Seed Venture virksomhed under de hektiske Internetdage og vi indgik her som et datterselskab til Internet konsulent virksomheden Valtech (som dengang hed Ahead). Mange højtprofilerede Internet virksomheder blev den gang grundlagt. Og flere eksisterer stadig i dag. Bl.a. BasisBank.    

 

Efter et management-buy-out i år 2000 af daværende grundlægger og direktør Peter. H. Pedersen, skiftede vi navn fra Ahead Enterprise til ComTech Invest og ændrede samtidig investeringsfokus og strategi.

 

I dag består porteføljen af virksomheder, projekter og start-ups i forskellige faser. Hovedkraft og hovedaktionær er forsat Peter H. Pedersen. 
         
ComTech Invest A/S        Vadstrupvej 53        DK-2880 Bagsværd        Phone no. +45 38 88 83 83      CVR DK2567 7617